fredag 30 juli 2010

Fredag, en regnig dag...

Sen frukost i morse igen, hela familjen har semestervänt på dygnet, antar att det är ganska vanligt i dessa semestertider, det spelar lixom ingen roll, bara vi har kul oh det har vi.

Efter frukosten byggde pappa, Jossan och Johanna en kojja som vi busade i. När vi busat klart åkte Jossan och pappa till needs4kids för att köpa en ny stol till Johanna eller rättare sagt till Jossan, Johanna fick ta Jossans gamla fast med ny babybygel och ny klädsel.. Så nu har tjejerna lika-lika stolar som Jossan säger. Innan vi var klara hann vi även med att köpa två pussel och tre babyleksaker samt leka med och riva halva butiken och det är en stor butik. När vi skulle betala visade det sig att man fick med ett skitsnyggt underlägg med sugproppar och skålad plast fån stokke när man köpte ny komplett stol, -tackar mjukast! jag funderade på att köpa ett först men det kostade fem hundra spänn, så jag hoppade över det, extra kul att man fick ett =)

När vi kom hem hade mamma fixat lunch som tur var, för Jossan var vrålhungrig. efter lunchen åkte vi till mummi & vaari, Jossan somnade i bilen och fick sitta kvar och sova medans vi gick in. ´Mummi hade bakat supergott bröd så vi åt igen, efter fyra mackor nybakat bröd med finsk korv var jag näst in till döende i överätande, att jag dessutom klämde i mig en vaniljbulle har jag redan förträngt. Jossan vaknade och sedan var det fullrulle på källvägen tills vi åkte. Jossan och pappa släppte av mamma och åkte och handlade, Jossan fick bestämma fredagsmaten så det blev pappas hemmagjorda köttbullar med potatis och lingon, ingen direkt fredagsmiddagsmat men men men om Jossan får bestämma så får Jossan bestämma, till detta ville hon även ha blodpudding men där drog jag gränsen =) I affären fick Jossan köpa EN sur godisnapp, hon höll påsen som om den skulle explodera om hon tappade den hela vägen hem. När vi kom hem var mamma och Jossan upptagna och pappa monterade stol och lagade middag, detta innebar ca en timmes egentid för Jossan, det stod hon ut med men det är prylar över heeeela mellanvåningen. Efter den fantastiska fredagsmiddagen blev det fredagsglass innan pappa städade köker och Jossan och Johanna hjälpte (läs stökade till detännu mer) mamma att byta lakan.....sen blev det sängen vid nio, Jossan slocknade direkt, kanske kan vi vända tillbaks dygnet något....om bara pappa kan ta sig i säng nån gång, först blir det bloggen, sen den vanliga rundan med att rulla barnvagnarna från altanen till andra sidan huset och in i hallen....

Gonatt!

Pappa






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar