torsdag 15 juli 2010

Kolmården och Vildmarkshotellet

Idag åkte hela familjen till Kolmården och Vildmarkshotellet, efter en stressig förmiddag så kom vi äntligen i väg vid lunch. Jossan och Johanna sov i stort sett hela bilresan vilket var riktigt skönt.

Väl framme så gick tjejerna upp till rummet medan pappa kånkade in all packning från bilen, när pappa kom upp igen stod Josefin redan klar med badbyxor och puffar, är det något hon har koll på så är det att Vildmarkshotellet har ett "vattensalats" (läs vattenpalats).

Efter att ha badat en timme gick vi upp till mamma och Johanna och fixade i ordning oss inför middagen, Till middag blev det vildmarksbuffé med massor av smulpaj och glass till efterätt. Mamma och pappa drack kaffet i lugn och ro medans Jossan hängde i barnbion som låg bredvid restaurangen. Efter maten bar det av till dom oändligt långa korridorerna med lekrum, där fanns allt, Jossan var såld! Vi han även med en sväng till minidiscot innan hela familjen gick upp för lite vila.

I morgon ska Jossan och pappa med en guide och släppa ut alla djuren på djurparkens savann, Jossan ska säga gomorron lejon! Till Lejonet, jag försökte förklara att det förmodligen inte kommer ut några fler djur om vi släpper ut ett lejon på savannen, Jossan köper inte det resonemanget, hon tycker att lejon är snälla..

Vi har tagit massor med underbara bilder idag, men minneskortläsarn i datorn strular och jag vill inte gå in och väcka hela familjen och rota efter kabeln, jag lägger upp massor av bilder i morgon istället.

Kramar

Pappa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar