söndag 4 juli 2010

Middag med vänner

Pappa och Johanna vaknade tidigt idag och gick ut och tog en promenad med vagnen, Jossan vaknade självklart så fort vi gått så mamma fick inte heller någon sovmorgon.

Efter en lång seg frukost med avbrott för diverse aktiviteter bl.a. ett pottbesök av Jossan som tog ca 25 minuter men som för en gångs skull resulterade i att hon faktiskt lyckades kissa, så åkta pappa och Jossan och handlade. Klockan hade blivit mycket och på väg hem var Jossan trött, vi tog en extra tur med bilen till babyproffsen och köpte en rolig anka som man sätter på toasitsen så att den ska passa Jossan. Jossan somnade i bilen och sov en timme.

När vi kom hem busade pappa med Johanna medans mamma och Jossan gjorde tårta, sen vet jag inte riktigt vad som hände men hux flux var det bara en timme kvar innan gästerna skulle komma. Jossan bänkade sig framför Djungelboken medans mamma och papa fixade mat. Jossan älskar elefanterna i djungelboken, framförallt överste Hati, han ropar diciplin vid flera tilfällen, men Jossan har uppfattat det som att han ropar Josefiiin! Det gillar hon.

Vid 17:30 dök gästerna upp Charlotta, Johan, Ann.Sofie, Jonas och lille Walter. Det gillade Jossan även om hon var lite blyg i början, men hon underhöll ganska bra, framförallt stackars Walter så fick stå ut med en del.
När gästerna gått varvade vi ner lite med Djungelboken innan det blev sängen och natti natti för tjejerna....

Natti Natti!

Pappa





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar