söndag 11 juli 2010

Besök från Värmland

I fredags fick vi besök från Värmland, det var pappas kusin Hasse med frun Annika och deras dotter Lisa som var på besök. Jossan brukar vara lite småblyg när det kommer besök men i fredags behövdes det inte många minuter innan det lossnade.

Det blev grillning som radhustraditione bjuder med iskallt rosé som uppvärmning och ett gott rött till maten. Jossan var i sitt livs form, hon hade sovit mellen 15-16:30 på eftermiddagen och höll igång till 23.

På söndagen blev det en tidig promenad till Cederleufs konditori för att köpa lite gott frukostbröd. Efter frukosten blev det bus i trädgården, Jossan släpade med Hasse till studsmattan. Besöket avrundades med en promenad till Triumfglasscafét.

När besöket lämnat oss tog Jossan en eftermiddagslur innan vi åkte till Härlande tjärn och badade, Jossan vill inte bada, det var sand på botten!? Hobn ville verkligen inte gå i. Pappa var helt knäckt, Jossan har alltid varit ett riktigt vattendjur och simmar som en gud med puffarna sedan hon var ett, aldrig varit rädd för vatten, men idag vägrade hon att gå i för att det var sand på botten....shit! Jag hoppas att det går över....

Här komer lite bilder fån senaste dagarna...

Pappsen


Äter du glass Jossan?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar