lördag 3 juli 2010

Sol sol sol och bad

Vilket underbart väder! Vilken underbar dag!

Igår hade vi besök från Värmland, pappas kusins son Stefan och hans tjej Madelene var på besök, dom kom med bussen på fredag och flög vidare till Mallis på lördag morgon. För Jossan är det alltid spännande med besök och när blygheten släppte så tajatade hon rejält med dom, på dom och om dom...

Idag blev det familjefrukost på balkongen även om det var i varmaste lagret, det får bli på altanen i morgon där det är skuggsida på morgonen.
Efter frukosten sprang Jossan ut och busade med Samuel på granntomten, han med studsmattan. Dom har verkligen kul ihop. När vi stökat klart med frukostbestyren och tjatat in Jossan bar det av till Allum på en shoppingrunda, vi köpte lite bodys till Johanna och en jättesööt baddräkt till Jossan.

Väl hemma igen blev det en sen sovstund på övervåningen där vi tack o lov har luftkonditionering- När Jossan äntligen vaknade (pappa satt nere och väntade otåligt) bar det i väg på badande, vi åkte till badplatsen vid Jonsereds hergård, vilken miljö, så vackert! Så mysigt! Så grönt! Så lantligt! Jossan var på ett strålande humör när vi tog promenaden från bilen till badplatsen och så där underbart go som bara hon kan vara......kärlek!

När vi kom dit var grannarna där och Jossan och Samuel hade jättekul tilsammans i vattnet. När grannarna åkte hem blev det lite picknik och mys på filten..

När vi kom hem efter badet grillade vi och åt i skuggan på balkongen, efter maten sprang Jossan över och busade med Samuel och hans storasyster klara innan en trött men uppspelt Jossan varavade ner till Djungelboken i soffan. Jag köpte hem Djungelbokenfilmen härom dan, jag hade lite förhoppningar om att Jossan skulle gilla den, mamma dissade det direkt med orden Jossan gillar inte tecknat...men men men hon älskar djungelboken, det gör pappa med, en riktigt grymn klassiker. Jag är en dooobedido jag är en dooobedido jag är en dooobidoobodooobidooobidido.....

Pappa är på ett underbart humör...kärlek på er alla i min lilla läsarskara!

Lite sköna bilder från idag och från nån annan dag...







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar