torsdag 5 augusti 2010

Hemma i Götet och tjejligan Halvardsson-Hjerdt på besök

Idag vaknade hela familjen hemma igen, skönt med några dagar på hemmafronten innan jobb och dagis på måndag. Det var en underbar frukost med hela familjen, Jossan och Johanna busade och Jossan läste en bok för Johanna, det gillade Johanna. Pappa och Jossan tjuvstartade inför måndagen lite genom att spendera resten av förmiddagen på pappas jobb. Pappa attesterade fakturor medan Jossan busade med Katarina, underbart att ha gudmor på jobbet =)

När vi kom hem blev det lunch och sova i vagnen innan Molly, Filippa, Ebba och Anna-Carin kom på besök, det gillade Jossan. Vi drack kaffe, saft och åt glass och busade både inne och ute på lekplatsen. När tjejerna åkt hem åkte Jossan och pappa och handlade kyckling till middagen. När vi satte oss i bilen på vägen från affären frågade Jossan - pappa varför cyklar vi aldrig, det skulle vara kul med en cykeltur!
Var fick hon det ifrån? Sagt och gjort, efter middagen cyklade vi till Hemköp och handlade det där vi glömde på Ica. När vi kom hem blev det lita familjebus som avslutades av en supermysig melonstund 21:15 där familjen var samlad, på bra humör, lugn och bara mysig, ett underbart "melonmoment" där jag bara kände shit! vad bra vi har det......vilka underbara tjejer jag har och hur lycklig jag är!

Här kommer lite snäppshåtts från dagen...









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar