lördag 7 augusti 2010

Familjen Lundström-Nord på besök och Liseberg inställt p.g.a grinig dotter..

I morse ringde pappa Maria under frukosten, dom skulle komma över när dom ätit klart och fixat i ordning lite, sen tog dom förmodligen tidsmaskinen hit för fem minuter senare ringde det på dörren, kul! då slapp vi vänta!

Det blev en förmiddag med picknick på lekplatsen och massor med bus, vi hann även med en gemensam lunch som pappa fixade i ordning, det är kul att göra lunch för många barn, bra träning eftersom vi ska ha fem barn själva, iallafall om pappa fårbestämma vilket iofs inte är så troligt. Vi tittade på nåt förlossningsprogram på tv när Jossan sov idag, pappa fick ståpäls och tvingade mamma att lova att Johanna inte var sista gången vi var på KK Östra =)

När Jossan vaknade vid fyra skulle vi äta mellis och dra in till Liseberg, problemet var att Jossan var så sur, tvär och grinig, vet inte vad som hände när hon sov, hon som brukar vara sån solstråle. Jossan ville inte åka till Lieberg och mamma och pappa ville inte åka till Liseberg med en sur Jossan som inte ville åka till Liseberg osv...
Efter en timma hade Jossan hittat sitt humör igen och hela familjen´åkte till Allum och shoppade eller rättare sagt tänkte shoppa, klockan var redan halv sex så vi hann bara med Åhlens innan det blev kära gamla Ica Maxi som stänger 22:00.

När vi kom hem var alla superhungriga, Jossan kollade på Pettson & Findus, Pappa undrhöll Johanna och mamma lagade mat det ultimata teamworket.

Efter maten busade alla tre tjejerna medans pappa diskade med nån Jazzmusik från farfars mp3 spelare i öronen, det måste ha gått fortare än någonsin, fast pappa så gärna vill lära sig lyssna på Jazz så suger det...

Nu är klockan över tio och Jossan ligger på sitt rum och hittar på alla tänkbara anledningar för att få ropa upp pappa till rummet, Jossan är inte trött och hade vi vetat att det inte skulle bli Liseberg hade hon aldrig fått sova till fyra på eftermiddagen....

Johanna har som vanligt varit en liten solstråle och jag tänker på den gamla låten " och hon är glad, alltid lika glad" fast jag tror att i orginalet är det en han som alltid är lika glad och jag tror det är nån gammala slagerlåt med Nick Borgen. För att använda ett av Jossan nya favorituttryck, honom har vi inte sett på länge, det säger hon ofta nu när vi plockar fram hennes gamla leksaker till Johanna "Oj! Den har jag inte sett på länge!"

Här kommer lite bilder från förmiddagen med Nord-Lundström alla verkar skaffa dubbelnamn nu för tiden, tänk om vi hade gjort det, och tänk om Jossan börjat på pappas jobb, då hade hon fått världens längsta mailadress eller vad tror ni om "josefin.wilhelmson-keranen@ventilationsutveckling.se"

Ja ja ja här kommer bilderna...det är ju ändå det ni vill se....







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar