tisdag 24 augusti 2010

Borta bra men hemma....

BÄST! När pappa kom hem efter jobbet idag möttes han av tre glada tjejer som hade saknat honom och verkade glada över att han kom hem...sånt värmer! Dessutom har mamma fixat i stort sett alla detaljer inför dopet, underbart!
Pappa skulle ha fixat det där igentligen eftersom det är han som insisterar på att tjejerna ska döpas. Men efter att ha ringt kyrkan och bokat en tid som visade sig vara fel tid, fel präst osv..så tog mamma över, vilket innebär at det kanske blir lite bättre och mindre stressat =)
Efter en fantastiskt god middag bestående av "Ebbas special" som blivit en stor favorit hemma (tack Robban & Anna-Carin) begav sig mamma och Johanna till Allum för att köpa nya regnkläder till Jossan. Jossan och pappa stannade hemma och läste Alfons och spöket tre gånger innan vi lekte med dockor, kul! Det är alltid lika roligt och se hur Jossan hanterar och resonerar allt stök kring dockorna, det är mycket blöjbyte, amning, nattning och köra vagn nu.. hmmm...undrar var det kommer ifrån =)

Efter gemensam kvällsyoghurt för alla utom Johanna som fick lite palsternacks-och potatispure (Se video) så var det dags för sedvanliga kvällsrutiner innan Pappa läste saga för Jossan och mamma nattade Johanna. Efter att ha krävt en sång från pappa och gått upp för att bajsa, vilket hon också gjorde slocknade en trött Jossan några minuter efter nio...
Inga bilder idag, dock en liten video från Johannas första smakportion (igår)och som vanligt har den hamnat på sné, vet inte hur jag ska vända filmerna från mobilen eftersom jag inte kan öppna dem i Movie Maker, Tips någon?

Pappsen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar