söndag 22 augusti 2010

En underbar familjehelg...

Den här helgen har varit hur kul som helst, verkligen en familjehelg, lugnt, skönt och supermysigt.
Det började igår morse med tidig frukost innan pappa, Jossan och Johanna tog en promenad tills Johanna somnade sedan hängde vi med Noel, Gabriel och Erik på lekplatsen. När mamma ko ut hade hon fixat fika, saft och kaffe och vi tog en tur till en annan lekplats lite längre bort i området där vi busade och hade familjepicnic. När vi kom hem var det dags för lunch, Jossan somnade i sin säng efter maten och pappa tog en tvåtimmarspromenad med Johanna. När tjejerna vaknade blev det pannkakor till melli innan mamma och Jossan åkte och handlade medans pappa var hemma och bondade med Johanna. På kvällen blev det en lång och mysig familjemiddag och Jossan var på ett strålande humör hela kvällen.

I morse gick vi upp tidigt igen och efter en underbar familjefrukost busade vi lite hemma innan vi packade oss iväg för att grilla korv ute i skogen med Meja, William och Jens (Maria hade övergett dom för ullared). Supermysigt, vi grillade ute över öppen eld och tjejerna busade och hjälpte till med grillningen. När vi kom hem gick Jossan upp och la sig, mamma och Johanna busade och pappa åkte till gymmet för första gången på evigheter, jag kan inte komma ihåg när jag var där sist, bortsett från Fumky Kidz i våras.
När Jossan vaknade bar det iväg till Slottskogen på familjeutflykt, en mycket besviken Jossan (och mamma och pappa) konstateradde att ponnyridningen stängt 40 minuter tidigare än vad som stod på hemsidan. Efter att ha knallat över till barnens zoo glömdes det bort ganska snart. Vi hann även med att kolla på sälarna och pingvinerna innan det blev söndagsmidag på Villa Bellpark eller vad den nu heter restaurangen i Slottskogen, det är märkligt, man äter där några gånger varje sommar men reflekterar inte så mycket på vad stället heter. Hursomhelst, riktigt mysigt var det iallafall och gott!
Mätta och belåtna hann vi även med ett besök på jättelekplatsen i slottskogen innan vi åkte hem vid halvåttatiden. När vi kom hem blev det bad för båda tjejerna och kvällen avslutades med vattenmelonsamling runt middagsbordet innan tjejerna crashade i säng.

Vilken underbar helg! Så mycket bus, mys och kärlek! I love it!

Pappsen










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar