fredag 13 augusti 2010

Pappa hemma igen

Pappa har varit på projektmöte i huvudstaden det var iofs kul och givande, fast man får ju alltid sån hemlängtan när man är borta mer än några timmar. På flyget hem idag var det jättemånga barn både i Jossan och Johannas ålder, shit vilken hemlängtan man fick.

Jossan har varit med mamma, lillasyster, moster Katja, Isak och Henrik till buslandet idag, det har tydligen varit väldigt kul, det har hon berättat mycket om. Hon har även fått en ny kompis på dagis som heter Matilda som hon pratar mycket om och som hon umgås mycket med, hon verkar busig, kul!

Pappa handlade på vägen hem från flyget och det blev pasta med kräftstjärtar timm middag, snabbt! Gott!

Efter middagen tog hela familjen en promenad, det var lite svårt att få med Jossan först, hon har utvecklat något slags intresse för simhopp medan pappa varit borta och ville hellre se klart det. När vi väl kom ut hade vi superkul, Johanna somnade direkt så mamma, pappa och Jossan körde fotbollsmatch på grusplanen, gungade och lekte på lekplatsen.
När vi kom in blev det en snabbdush för en trött och smutsig Jossan innan det blev sängen, nu mer får Johanna vara med när vi läser godnattsaga något som båda tjejerna tycker är jättekul.

I morgon ska Jossan till frisör Emma och klippa sig, hon brukar vara jätteduktig på det, kanske för att hon tycker att det är så spännand, kanske för att Triumfglass cefeet ligger bredvid eller kanske för att mamma hotat med att hon kan få öronen avklippta om hon inte sitter still.

Godnatt!

Pappsen



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar