söndag 15 augusti 2010

Lisebrgskaniner, Halvardssons och sammanssaga..

Igår eftermiddag var hela familjen på Liseberg, en underbar eftermiddag och kväll, varmt, lagom med folk och en helt solröd himmel. Jossan åkte Farfarsbilar, flygplan och nya favoriten "Lotsen" som hon gillade, det var lite fart i den. Hon ville även åka barnens bergodalbana men det var lite för lång kö för att pappa skulle orka.
Jossan fick en kaninansiktsmålning som hon älskade, så nöjd, så stolt och såå busig.

Idag var det lite småstädande på förmiddagen eftersom städfirman envisats med 5-veckors semester, ett i-landsproblem, visst? Det gör det dock inte roligare att städa själv. Efter lunchen tog Jossan och pappa en tur till pappas jobb, Jossan somnade i bilen så pappa körde in den på lagret vilket gav 2-timmars möjlighet att hinna ikapp lite på kontoret, det behövdes.

När vi kom hem igen hade mamma gjort planer med Anna-Carin, Picknick vid Härlanda tjärn, pappa blev utskickad för att köpa fikabröd och på vägen hem från affären öppnade sig himlen, när pappa kom hem var planerna ändrade. Det blev middag, fika och massa bus hemma hos familjen Halvardsson-Hjerdt i stället, trevligt! Jossan hade jättekul! Vi käkade nån variant på Carbonara som döpts till Ebbas special och var grymt gott! Den kommer vi garanterat lägga på favoritlistan hemma.

När vi kom hem blev det badet för båda tjejerna följat av lite yoghurt, lite bus och lite tandborstning innan det var sängdags. När vi läser bok för Jossan har Johanna börjat vara med, det gillar hon och det gillar Jossan, så underbart mysigt att sitta och läsa för båda tjejerna, frmaförallt mysigt att se hur mycket Jossan älskar Johanna. Ikväll blev Johanna lite ledsen (läs hungrig) när vi läste bok, mamma var i duschen och Jossan spelade verkligen ut hela sin repetoar för att trösta lillasyster, Jossan älskar Johanna, det är så mycket kärlek i den tjejen. Hon sa även att hon älskade pappa och att pappa var söt flera gånger, fast det var nog mest för att jag skulla stanna en stund till, söt, smart och manipulativ....pappas tjej!

Här kommer lite bilder från igår och idag....

Pappsen




1 kommentar:

  1. Sötaste kaninen jag sett på länge!!!!

    Jaha-då fattar jag varför dina kaffekoppar hamnat i diskhon Wille, men Jossan vaknade säkert precis när du skulle till o diska och då...tja..jag förstår :)))

    SvaraRadera