söndag 30 maj 2010

Morsdag...mammas dag och mummis dag..

Familjen vaknade vid 7-tiden i morse men körde familjebus där uppe i nästan en timme innan det var dags att gå ner för lite frukost. Jossan och Johanna verkade ha glömt bort att det var mors dag, eller så spelade dom bra. Till slut gick det upp för dom och Jossan hämtade paketet till mamma som hon och Johanna köpt.

Efter frukosten gick pappa ut och klippte gräset. Jossan, Johanna och mamma var inne och slog in paket till mummi, ett foto på alla barnbarnen som vår husfotograf Petra Jörstun tagit, kan verkligen rekomendera henne (Västkustens vassaste bröllopsfotograf enligt ryktet). När det var gjort försökte vi övertyga Jossan att det var en payamas i paketet så att hon inte skulle försäga sig till mummi, hon blev nästan sur för att vi trodde att hon var så dum. - Det är en tavla! sa hon.

Det blev morsdagslunch hos mummi där vi även träffade Katja, Oluss, Isak och Henrik.
Jossan somnade så pappa tog en promenad hem med henne i vagnen. Hon måste ha varit grymt trött eftersom hon sov igenom Klaras(grannens) sjuårskalas på tomten bredvid.

När Jossan vaknade åkte vii till Liseberg! Äntligen! Jossan har pratat om kaninerna sedan vi var där i vintras och om att hon ska åka elefanterna.
När vi kommit fram, fått ut barnen och packat upp sammansvagnen var vi äntligen där. Jossan åkte elefanterna, båtarna, hästarna och bilarna, det var kul! Men inget slår kaninerna, Jossan älskar kaninerna och hon kramade nästan sönder alla kaniner hon träffade. Vi avslutade med en middag i Tauberestaurangen, Jossan älskade deras köttbullar, har aldrig sett henne äta så mycket. Innan vi gick hem så köpte vi en mjukiskanin till Jossan, hon älskade sin mjukiskanin, hon somnade med den i kväll.

För Jossan är nästan allt uppdelat i älskar och älskar inte just nu, hon älskar sin mjukiskanin men hon älskar inte sin mjukishund. Hon älskar flingor men hon älskar inte macka, hon älskar den och den och hon älskar inte den och den, hon är underbar! Barn är underbara! Livet är underbart!.....

...Och mamma är underbar! Grattis på mors dag!

Vi älskar mamma!

Pappsen









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar