torsdag 13 maj 2010

Sammansdag med Elin!

Kristi himmelfärdsmorgonen började med familjefrukost efter en natt där alla sovit kanon, Jossan sov från 19-07. Lite besvikna över det gråa vädret satt vi och funderade på vad vi skulle hitta på idag när hela familjen var lediga. Som ren tankeläsning fick vi ett sms från Elin som ville hitta på något, kul!

Vi åkte till Nolhaga park i Alingsås och kollade på alla djur och busade i lekparken, tjejerna hade jätteroligt och det var hungern hos oss vuxna som fick oss att bryta upp. Vi avslutade med en lunch på Cyrano, Jossan och Elin var jättehungriga efter allt bus, och ovanligt skötsamma (normalt sett kan dom riva en restautrang på 30 minuter). Tjejerna åt som tokiga, mer än oss vuxna tror jag.
Vi skildes åt på torget i Alingsås eftersom tjejerna skulle sova lite på varsitt håll, tordde vi ja, Jossan sov inte en sekund, istället åkte mamma, pappa, Jossan och Johanna till Triumfglass och käkade glass. I bilen pratade Jossan om Elins mamma Helena som är gravid, Elin ska också få en lillasyster och hon ska också heta Johanna, det verkar tjejerna ha bestämt. Lite senare sa Jossan att det kan bli en lillebror och då ska han heta Ullis.

I går när Jossan och jag var på allum och fikade satt det en familj med tvillingrabbar vid bordet bredvid, helt plötsligt upptäckte Jossan att något var konstigt och efter att ha stirrat på grabbarna i en minut sa hon högt, "Pappa titta! dom är lika lika!" Jag kunde inta annat än hålla med =)

Nu sover Jossan och Johanna sitter i babysittern och skiner som en sol bredvid pappa, underbart, vilka tjejer, så mycket kärlek!

Pappa








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar