lördag 29 maj 2010

Filip och Lukas på besök

Precis när Johanna somnat om i morse vaknade Jossan och när mamma gått in till Jossan vaknade Johanna igen. Jag lyfte upp henne och la henne bredvid mig i sängen och vaknade en timma senare kind emot kind, underbart! Närhet, värme, kärlek..I love!

Efter en något hektisk familjefrukost var det dags för alla att göra sig i ordning, typ två timmar senare var vi på väg till Frölunda för att kolla på bil till mamma. Bilen var fortfarande kvar på rekonden så vi fick aldrig se den, spelar inte så stor roll, nu vill mamma ändå ha en volvo, eller kanske en passat, eller kanske en Toyota, eller kanseke en Audi, ja den som lever får se vad det blir =)

Vi åkte vidare till Maxi och handlade inför kvällen, Johan, Petra, Lukas och Filip skulle komma över på middag, kul! Det var alldelse för länge sedan.
När vi kom hem var Jossan jättetrött och vi tog en promenad och hon däckade i vagnen.

Lite senare på eftermiddagen hjälpte Jossan pappa att skala potatis, hon lyckades äta upp en rå potatis och dricka minst en liter vatten, jag bytte säkert tre blöjor på en timme efter det.

Johan och grabbarna dök upp strax efter 17 och Petra som varit och fotat ett bröllop kom vid 18-tiden. Jossan busade rejält med grabbarna och somnade inte förräns 22:30.
Svårt att varva ner efter en hel kväll med bus, chokladbollar och cheesecake.

Här kommer lite förevigade stunder från dagen...

Pappa





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar