lördag 22 maj 2010

Fredag och lördag med Catos

Mycket på jobbet och fint väder har gjort att bloggen fått lida rejält. Sen jag bloggade senast har vi hunnit med bl.a treårskalas hos meja, tokbadat på åby, skaffat ny säng till Jossan och mycket mycket mer.

Fredag och lördag har blivet heldagar med familjen Cato, iallafall med Katja och barnen, Oluss är på golfresa medan Katja håller ställningarna. Igår var Isak, Henrik, moster Katja, mamma, Johanna och Jossan på buslandet, på källvägen och på glasscafét innan det blev middag för samtliga hemma hos oss.

Idag dök Katja och barnen upp vid 10 och det blev lekplatsen ett par timmar innan det bar iväg till mummi & vaari på lunch- Där blev vi serverade en helt underbar förrätt, rårakor med kalixlöjrom alá Per Moberg och mummis specialitet "macaroni laatikko" som alltid är kanon. Det som var tänkt att bli ett kort lunchbesök blev fem timmar. Barnen hade tokroligt i trädgården medans pappa & vaari kollade hockey.
Efter hockeyn hängde Katja och barnen med hem och grillade, det var full rulle ända tills dom åkte någon gång innan 20-tiden. Jossan har verkligen haft fantastiskt kul med Isak dom här dagarna, även om hon älskar att reta honom lite så leker dom jättebra.

Här kommer lite bilder från veckan och helgen...













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar