lördag 15 maj 2010

Sammansdag med Elin igen...

Fullt ös direkt på morgonen, efter frukost blev mamma baksugen så hon och Jossan satte igång med kladdkakebak, dom hade hittat ett recept med dajmgrädde som såg gott ut. Pappa tog sitt ansvar och bar ut tre ton gamla förpackningar till återvinningen.

När pappa kom tillbaks berättade Jossan glatt att hon gjort tjåckladsmiit och så fort kakan var i ugnen gick hon loss på smeten som var kvar i bunken. Mamma och Jossan hade gjort planer med Elin och hennes entourage(Helena o Henrik).

Familjen Elin dök upp strax efter elva och det blev bus, fruktstund, bus, lunch, bus, kladdkaka, bus och sedan gick Elin med familj hem för att vila lite men vi bestämde oss för att ses vid Östras lekplats klockan 16.

Medans vi väntade pkte Jossan och pappa en tur med bilen, Jossan somnade nästan omedelbart, men vaknade igen när vi svängde in på Nordic för att bytra bordet vi fick hem med fel färg på i går. Som plåster på såren fick Jossan en riktigt snygg kyväska och tre plastglas med inbyggda sugrör, varor för drygt 300:- och så fick Jossan och pappa varsin grillad korv med bröd innan vi åkte hem. Jag älskar den butiken, inte bara för att dom gav oss prylar utan för att dom har sjukt snygga möbler och heminredningsdetaljer.

Klockan 16 var det samling på lekplatsen och Jossan och Elin körde på till 17:30 då vi bröt för hemfärd och middag, Jossan var helt slut efter den här dagen.

Mamma och Johanna körde dagens nackträningspass medan pappa nattade Jossan, hon börjar bli grymt stark i nacken nu, precis som storasyster var i den åldern.

Jossan sover, mamma ger Johanna mat och pappa är helt slut, jag antar det är så det ska vara med två barn. När vi var på östras lekplats idag så såg vi förlossningsavdelningen, shit! jag får ståpäls bara jag ser byggnaden, jag vill ha fler fler fler!

Kramar

Pappa








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar