måndag 24 maj 2010

Dagis, trädgårdspyssel och makrill

Måndagar får mig alltid att gnola på Jossans veckodagssån.."vicken dag e de idag? e de månna? jaaa!" är det inte måndag så fortsätter man med dagarna och får ett neej tills man prickat in aktuell dag. Jossan ser dagarna enligt följande, månna, tisda, onsda, tosda, fredamys, lörda och sönna. Svårare än så är det inte helt enkelt.

Idag var det iallafall månna och Jossan har varit på dagis, hon brukar alltid springa iväg och busa så fort hon kommer dit, hon gillar dagis. Men i dag var hon lite ledsen enligt mamma, förmodligen har hon haft en lite för rolig helg.

När pappa kom hem från jobbet höll mamma och Jossan på i trädgården, Jossan älskar att vattna, det skulle hon kunna göra hur mycket som helst. Till slut gav hon med sig och vi gick in och busade. Linas matkasse dök upp strax efter 17 och vi satte igång med maten. Det blev bulgursallad med rök makrill, gott och nyttigt!

Efter maten spran Jossan runt som tokig ett tag innan vi gick upp och badade, först badar Jossan och när hon är klar badar vi Johanna eftersom Jossan så gärna vill hjälpa oss med det.

Vid 20:30 gick mamma upp och nattade Jossan medans pappa och Johanna körde lite nack- och benövningar. Vi hann även med en hel del bus och pappa fick Johanna att skratta tre gånger, underbart! Man blir helt glad i hela kroppen av att höra det! Kärlek!

Pappa



2 kommentarer: