lördag 15 maj 2010

Hemmadag....

Jossan och pappa gick ut tidigt på morgonen och hängde på lekplatsen där vi träffade Erik och Axel som också var ute deras pappa. Vi gick in igen vid 10 för att åka och handla, det tog tid att handla, klockan 12 var vi hemma igen, då hade det blivit sommar ute!

Jossan somnade efter lunchen och när hon vaknade igen hjälpte hon pappa att gräva, klippa gräs och så lite nytt gräs på baksidan. När vi var klara gick hela familjen till lekplatsen, där träffade vi Meja och Noel. Jossan och Meja gungade tillsammans och sjöng tillsammans, Bä bä vita lamm, imse vimse spindel, krokodilen i bilen, lilla snigel m.m. Hur sött som helst när småtjejerna satt i gungan och sjöng och skrattade hjärtligt. Synd att vi varken hade mobil eller kamera med.

När vi var klara på lekplatsen åkte Jossan och pappa i väg och hämtade nya utemöblerna vi beställ medans mamma och Johanna fixade middag. Efter middagen packade vi upp stolarna på balkongen. Jossan låg och kikade på granntjejerna medans pappa fixade. När pappa äntligen fått upp alla stolar började Jossan bestämma vem som skulle sitta var.
"Josefin, Isak, Katja och Olof", sedan tittade hon upp på mamma och pappa och sa, " ingen plats till dig mamma och pappa, ni får sitta inne"

Vi hann även med lite hemmabus innan Jossan och mamma gick upp och läste bok.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar