onsdag 2 juni 2010

Johanna två månader

Shit vad fort tiden går! Jag kan inte fatta att vår minsting redan är två månader, det känns som om vi kom hem från bb för två veckor sedan.

Idag har pappa varit i Halmstad och haft möte med säljarna, alltid lika kul!
Väl hemma från jobbet hittade jag alla tre tjejerna hängandes på lekplatsen med det vanlig gänget. Erik, Axel, Meja, Matheo, Noel, Gabriel med föräldrar. Det var full rulle och Jossan satt som vanligt i gungan och idag sjöng hon ljudligt lollo- & bernielåten.

Pappa och Johanna gick hem och klippte gräset och mamma och Jossan åkte och köpte en barnbassäng. Pappa upptäckte senare att han gjorde samma misstag som förra året, klippa gräset precis innan man fyller en bassäng på gräsmattan = ofantliga mängder gräs i basängen.

Jossan var helt såld, hon älskar vatten, det har pappa också alltid gjort, alltid först i och sist upp och alltid vildast, jag ser exakt dessa tendenser hos Jossan.
Arg är bara förnamnet på vad Jossna var när hon blev upptvingad ur bassängen för att äta middag, pappa fick ta den fighten men efter många tårar blev hon på bättre humör och det blev en riktigt trevlig familjemiddag tills Johanna gjorde årets ryggblöja i babysittern, det var bajs upp till nacken.

Efter maten gick Jossan ut på altanen igen och upptäckte till sin stora förtjusning att grannbarnen Klara och Samuel var ute och stökade, hon fixade fram en stol och stod och hängde lite och småpratade med dem. Efter lite tjat gick vi med på ett sista kvällsbad innan det blev en dusch, nedvarvning i soffan och upp och sova.

Här kommer lite bilder från dagen och tidigare i veckan..

Pappsen






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar