söndag 13 juni 2010

Nolhaga park och Elins lilla lillasyster

I morse fick vi väcka Jossna några minuter i nio, det hör inte till vanligheten, men det blev ju sent igår. Anna-Carin ringde vid 9 och vi höll fast vid planerna angående Nolhaga park och bestämde oss dessutom för att köpa med korv och engångsgrillar.
Nolhaga park blev succé alla djuren, den stora lekplatsen, fotboll, korvgrillning, sju tjejer och två grabbar. En helt fantastisk dag, jag låter bilderna tala för sig själva.

På vägen hem somnade Jossan i bilen och när vi kom hem satt pappa och Jossan kvar ett tag i bilen och vilade. När vi kom in hade mamma gjort middagsplaner med Elins mamma, kul! Jossan blev jätteglad när hon fick höra att vi skulle träffa Elin.
När vi kom dit visade det sig att det var sant vad vi hört, Elin har fått en liten lillasyster, Klara, jättesöt! Lång och smal, hon hade tjockt mörkt hår vilket fick henne att påminna lite om Molly. Jossan struntade fullständigt i lilla Klara men hade desto roligare med Elin, det blev mycket bus! Som vanligt var det som roligast precis innan vi skulle gå hem när tjejerna busade ute. Jossan var så glad att få leka med Elin och hon sa att hon vill åka till Sälen, hon verkar inte ha glömt att vi firade nyår där med Elin.

Dagens Jossancitat är hämtat från gårdagen, en lite upprörd Jossan stod och skrek i trappan på klingande Götebosska - Va eeeeee dee, ni ropade på mej!

Här kommer lite bilder från den underbara utflykten till Nolhaga....








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar