lördag 12 juni 2010

Morgonbus, klipptid och middagsgäster..

Jossan vaknade vid 7-tiden i morse, pappa gick upp med henne medans mamma och Johanna sov. Vi hann med en hel del på morgonen, vi började kolla lite på hundfilmen, byggde kojja, bowlade med Jossans nya bowling spel och mycket mycket annat. Först när vi var jättehungriga och satte igång med frukosten vid niotiden kom mamma och Johanna ner.

Jossan hade klipptid vid 11 och hon och mamma åkte i förväg medan pappa och Johanna tog en promenad dit. Efter klippningen åkte vi till mummi & vaari där vi åt lunch och busade lite. Mamma tog en promenad hem med tjejerna i "sammansvagnen" och pappa tog en joggingtur. Johanna vaknade långt innan Jossan och fick lite egen bustid med pappa. Pappa lyckades få Johanna att skratta riktigt högt och hjärtligt vid några tilfällen, så underbart! Så spontant! Så mycket kärlek!

När Jossan vaknade funderade vi på vad vi skulle hitta på, det slutade med att vi ringde Anna-Carin och bjöd in henne med familj på middag. Kort varsel, spontant och hur kul som helst. Det blev många tjejer vid bordet Mamma, Jossan, Johanna. Ebba, Filippa och Molly. Pappa och Robban tilhörde den lilla minoriteten killar. Tjejerna hade riktigt kul tillsammans, Jossan och Filippa lekte verkligen jättebra. Molly och Johanna är ju födda samma dag men har inte riktigt hittat den där spontana leken ännu, men det kommer nog, dom är ju trots allt bara lite mer än ett par månader. Det var verkligen fullt ös fram till niotiden när gästerna åkte hem. Förhoppningsvis om planerna håller så kör vi samma laguppställning till Nolhaga park i Alingsås i morgon....det kommer att bli kul!

Jossan har verkligen hittat språket och blivit grym på att konversera och tänka fritt, av den anledningen ska jag börja köra dagens jossancitat.

Idag blir det följande, mamma och Jossan lekte med doktorsväskan, mamma kollade Jossans öga med lampan och frågade - Hur står det till med ögat? Jossan svarade -mamma, det står ingenting i mitt öga.

Här kommer lite fångade ögonblick från dagen....









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar