söndag 18 april 2010

Nästan som födelsedagskalas...

Idag på förmiddagen var vi på Allum och köpte lite presenter och fikabröd, Jossan passade även på att inviga sin ståbräda till Johannas vagn, det gick kanon! Jossan har verkligen varit så duktig och snäll de senaste veckorna, jag brukar fråga henne om man blir duktigare och snällare när man blivit storasyster, då brukar hon nicka lite tyst och småleende. Jossan är en bra storasyster!

När vi kommit hem gick pappa ut och tog en promenad med Jossan i vagnen tills hon somnade och när pappa parkerat Jossan sovandes i vagnen på altanen och gått in låg mamma och Johanna däckade i soffan. Med tre sovande tjejer blev det en tyst och lugn lunch för pappa....

När alla vaknat och fått i sig lite mat var det dags för gäster, eftersom vi lovat att mötas upp i lekparken och börja ute så klädde vi på oss och gick ut. Vi fick besök av Maria och Jens med barnen William och Meja samt Anna-Carin och Robert med barnen Ebba, Filippa och Molly (Molly och Johanna föddes samma dag och låg på BB tilsammans). Johanna fick bebispaket som Jossan hjälpte till att öppna, men bäst av allt, Jossan fick storasyster paket! Nu var det verkligen kul att vara storasyster!
Efter lite eller nja ganska mycket utebus gick vi in och fikade, barnen hade eget bord och åt stora chokladbollar.....nästan som kalas!

När gästerna begett sig åkte Jossan och jag till apoteket på Östra och hämtade ut lite mera ögondroppar, vi fick se ambulanshelekoptern landa, något som Jossan pratade om resten av eftermiddagen. Vi åt söndagspizza till middag innan det blev bad och sängen. Jag började läsa lite för Jossan ur mina gamla "min skattkammare" böcker härom kvällen, hon tyckte det var så där, andra kvällen gillade hon det mer och nu vill hon alltid börja med någon av dom böckerna. Dom är roliga, många gamla rim, ramsor, sånger och småberättelser från förr.....spännande!

Godnatt...

Pappa




1 kommentar: