onsdag 21 april 2010

I dag har pappa varit i Malmö, men kom ändå hem i vettig tid, Jossan var på ett underbart bushumör men han med en bamsekram. Sedan blev det bus i lekrummet medan mamma fixade middagen. Efter maten gick pappa och Jossan upp och badade. Jossan är verkligen i en underbar ålder, här kommer en dialog saxad från badet.

Jossan: Pappa!
Pappa: Ja
Jossan: Har du taggar i baken?
Pappa: Nej, men vad menar du?
Jossan: Jo, om man sitter på en igelkott, då får man taggar i baken.
Pappa: Intressant, vem har sagt det?
Jossan: Det har jag läst i en bok.
Pappa: Det stämmer, sitter man på en igelkott får man taggar i baken.
Josefin: Och då får man aj aj
Pappa: Ja

Det är mycket dialoger av den här typen nu och det är fantastisk. En annan sak jag upptäckt är att Jossan verkar ha sån koll på de andra dagisbarnen idag berättade hon att Alvar ska börja på Kullegården och att det kommer in en ny kille som hon inte riktigt kom ihåg namnet på, sedan berättade hon att Albin har feber, Ludvig var hemma för att hans mama var ledig och att hon träffat Majas mamma. Det roliga är att förutom det där med Alvar så har jag ju ingen aning om allt är påhittat eller om det faktist är så.

Efter badet blev det sängen nästan omgående för Jossan som var trött, både Jossan och pappa somnade bums, men pappa kom ner igen vid 21:30.

I morgon kommer Jonas och hans sambo på besök, det kommer Jossan gilla, hon gillar att få besök...


Har varit usel på att använda kameran sista dagarna, men lovar att bättra mig. Ska be Kirsi knäppa lite bilder på Johanna under dagarna, Kirsi är ju trots allt den i familjen som kan hantera kameran vettigt.



Johanna och Molly sover i vagnarna bredvid varandra efter frukost på stan i måndags, jag tycker det är underbart att dom kom samma dag. Man kan ju lugnt säga att dom är jämnåriga. Förhoppningsvis vänner för livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar