söndag 25 april 2010

Fetspisen från Ikea....

Efter en mysig familjefrukost och ett besök till återvinningen packade vi ihop hela familjen och åkte till Ikea. Jossan prickade in barnavdelningen direkt och sprang runt och lekte medans mamma plockade lita barngrejor. Efter en något rörig (varför blir det alltid så på Ikea) lunch var det dags att hämta det vi kom för, Josefins storasyster present, Ikeas fetspis, den gamla står på altanen sedan våren kom.

När vi kom hem tog vi en promenad hela familjen, Jossan och Johanna somnade i varsin vagn. När Jossan vaknade igen var det dags att gå ner och bygga spis. Jossan var så sugen på att leka med sin nya spis så hon lekte med den undertiden pappa höll på och skruva ihop den, rörigt?....ja! Roligt?....ja! Helt underbart. Det serverades kakor, äpplejuice, kaffe, the´, mackor, hamburgare, kyckling, oboy och mycket annat jag inte kommer ihåg, tills det var dags att gå upp och äta riktig mat.

Efter maten hade Jossan och mamma lekstund i lekrummet medans pappa spenderade lite tid med Johanna (pappa låg i soffan med Johanna på magen och kollade sporten). Det är viktigt att bygga sportintressed tidigt, idrotten uppfostrar ju sägs det.



Jossan testar en huvdtröja som pappa hittade på vinden, lite liten kanske =)








Man blir väldigt trött av att laga så mycket mat till pappa =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar